4. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimistleja nõuab Faciolt TV3 abil võlaraha välja

Elinord Ehitus OÜ (end Facio Grupp) jäi alltöövõtjale Viimistlused OÜ tööde eest võlgu ning omanik Renee Laan käis möödunud nädalal koos TV3 saatejuhi Ain Allasega peatöövõtja kontoriukse taga, mis jäi aga suletuks.

Teaduspargi tn 6/1, mille esimese korruse siseviimistluse tegi Renee Laane firma Viimistlused OÜ, asukad kolisid sisse veebruaris. Tehtud tööde eest pole viimistleja raha kätte saanud, esialgne võlasumma küündis 20 000 euroni, vahendas eilne TV3 saade „Kaua võib“.

„Töö on tehtud kvaliteetselt ja nii objekti- kui projektijuht on seda kinnitanud. Objekti tähtaeg oli 29. november 2010 ja kohe algusest peale oli näha, et objekt tähtajaks valmis ei saa, kõik tööd venisid,“ rääkis Laan mõne nädala eest ja lisas, et Elinord süüdistab tööde venimises Viimistlused OÜ-d ning nõuab ettevõttelt leppetrahvi.

„Meil on selle töö eest raha saamata ja nii oleme ka meie võlgu materjalide eest. See kahjustab ka minu mainet,“ rääkis Laan.

Pärast TV3 esimest sekkumist võttis Elinord ühendust Renee Laanega, kellelt küsis arvet, ja maksis võlguolevast summast ära 8700 eurot.

Möödunud nädalal olid Renee Laan ja Ain Allas endise Facio Grupi Koidu tänaval asuva kontori ukse taga. 28. aprilli hommikul kella 10ks oli Elinordi projektijuhi Raul Vassusega kokku lepitud kohtumine, ent kontori uksed olid kinni ja ettevõtte töötajad esialgu telefonikõnedele ei vastanud.

„Las ta pöördub meie juhatuse poole…“ sõnas lõpuks kõnele vastanud Vassus, kes kokkulepitud kohtumisele lihtsalt tulemata jättis.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785