25. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERR-i maja rahastamisskeemi veel pole 

Riigikogu rahanduskomisjoni esimehe Taavi Rõivase sõnul pole rahvusringhäälingu uue hoone rahastamisskeemi suudetud siiani välja mõelda.

Uue maja leppest väljajäämine ei tähenda samas, et seda ei tule, vahendasid err.uudised.

"Olen Margus Allikmaa argumentidega päri, et seda maja on vaja. See, et seda leppes pole, ei tähenda, et seda ei peaks tulema. Aga küsimus on, mis moodi seda rahastada," rääkis Rõivas intervjuus Vikerraadiole.

"Kui leiame järgmise nelja aasta jooksul lahenduse, mis on jõukohane ja mõistlik, siis ma ei välistaks ka selle objekti rajamist," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785