22. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased avastasid Jõgeva kinnisvaraturu

Uus Maa Jõgevamaa maakleri Tea Lalli sõnul on soomlased üha enam huvitatud maakonna suvekodudest, meelispaigaks Jõgeva läheduses asuv Kuremaa alevik.  

"Üldjuhul meeldib soomlastele investeerida Tallinna kesklinna kinnisvarasse või soetada korter Pärnumaale või Kuressaarde. Uueks suunaks on aga soodsa hinnaga kinnisvaraost hoopis Jõgevamaale. Jõgeva linna läheduses asuv Kuremaa alevik on muutumas soomlaste meelispuhkepaigaks," rääkis Lall.

Põhjusi, miks Kuremaa on soomlastest suvitajate hulgas nii populaarne, on maakleri sõnul mitmeid: Kuremaal on järv mõnusa ujumiskoha ja kalapüügi võimalustega, ujula, valgustatud suusarajad ning loomulikult ka kaunis loodus. "Lisaks meeldib soomlastele oma rahvuskaaslaste naabrusse suvekodu soetada," märkis Lall.

Soomlaste hulgas on nõutud heas seisukorras korterid, mille hinnatase on näiteks 3-toalise korteri puhul 13 000 eurot. Jõgevale saab samaväärse korteri ligi 10 000 euroga.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785