Autor: Alyona Stadnik • 2. märts 2011

EfTEN: kriis läks Metro Plazast valutult mööda

Eften Capitali ASi juhatuse liikme Viljar Arakase sõnul on viimase poole aasta jooksul olukord büroohoone rentnike osas paremaks läinud.  

"Vakantsus on keskmiselt 10-15% piires, väga hea tase on 5%, 10% on aktsepteeritav ja üle selle mitterahuldav," märkis Arakas. "Kriisi käigus on kõige rohkem pihta saanud varakapitalismiaegsed C-kategooria hooned, mis asuvad kõrvaltänavais ja mille tehniline olukord jätab pehmelt öeldes soovida," lisas ta.

Tuntud hoonetele möödus kriis Arakase arvates suhteliselt hästi. "Kui hoone sai valmis kriisi alguses, polnud üürnikke kuskilt võtta. Väga heas positsioonis olid need hooned, mis olid valmis ja milles olid üürnikud sees. Metro Plaza üürnikud on kriisi vastu pidanud ja ma ei näe, miks ei peaks seal ka edaspidi edukalt minema," sõnas Arakas.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688