2. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo kinnisvarafirma esitas pressinõukogule kaebuse

Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara esitas üleeile pressinõukogule kaebuse Eesti Ekspressis ilmunud artikli peale.

6. jaanuaril ilmus Eesti Ekspressis artikkel “Kallis korter tõi ostjale hulga vintsutusi”, millega Compakt Kinnisvara rahul ei ole. Kaebaja hinnangul on artiklis esitatud tema kohta süüdistusi, kuid sõna kommentaariks ei antud.

Kinnisvarafirma leiab, et artiklis esitatud süüdistused ei vasta tõele ning artiklis on väär faktiväide, kuid parandust Eesti Ekspress ei avaldanud.

Lisaks peab Compakt Kinnisvara eksitavaks veebiversioonis avaldatud artikli pealkirja “Jäle hais ajas kallist korterist välja”. Eesti Ekspressi artiklis kirjutati naisest, kes ostis 2008. aastal Tallinnas Kristiine linnaosas uue korteri, milles oli tugev hais.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785