21. jaanuar 2011

Celander Eesti pankrot kuulutati välja

Harju maakohus rahuldas täna Celander Eesti AS-i avalduse enda pankroti väljakuulutamiseks.

Celander Eesti pankrotihalduriks nimetati Oliver Ennok Cavere Õigusbüroo OÜ-st. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 18. veebruaril, vahendab Ametlikud Teadaanded. Celander Eesti AS juhatuse liikmed Kristjan Tamm, Aare Saaliste ja Roland Mäll ning likvideerija Hillar Talts on kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut.  

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Sama tähtaja jooksul on kohustatud kõik isikud, kelle valduses on ükskõik mis alusel võlgniku vara, teatama sellest haldurile.

Celander Eesti kuulub täielikult ehitusettevõttele Celander Ehitus OÜ, mille saneerimise üle käib vaidlus ringkonnakohtus.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688