17. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2: iga piiri taga võib ehitada 

Eesti teedeehitajate oskustes pole põhjust kahelda, ent uue turu riskid hoiavad eestlasi välismaal ehitamisest tagasi, kommenteeris uudist Läti teedeehitaja sisenemisest Poola turule TREV-2 Grupi juhatuse esimees Tõnis Pleksepp.

"Mõte pole paha, sest pole põhjust kahelda meie firmade oskustes. Viimased aastad on nõrgestanud kõigi tagalat ja ega lähiturud pole kusagil tühjad," rääkis Pleksep.

"Kui on võimalik tagada piisav finantsvõimekus - tegemist esimestel aastatel üsna suure investeeringuga -, ja maandada uue turu riskid, siis võib iga piiri taga ehitada," lisas ta. Seni pole seda olulisel määral tehtud, sest teedeehituses on see keerukamgi kui üld-või trassiehituses.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785