17. jaanuar 2011

TREV-2: iga piiri taga võib ehitada 

Eesti teedeehitajate oskustes pole põhjust kahelda, ent uue turu riskid hoiavad eestlasi välismaal ehitamisest tagasi, kommenteeris uudist Läti teedeehitaja sisenemisest Poola turule TREV-2 Grupi juhatuse esimees Tõnis Pleksepp.

"Mõte pole paha, sest pole põhjust kahelda meie firmade oskustes. Viimased aastad on nõrgestanud kõigi tagalat ja ega lähiturud pole kusagil tühjad," rääkis Pleksep.

"Kui on võimalik tagada piisav finantsvõimekus - tegemist esimestel aastatel üsna suure investeeringuga -, ja maandada uue turu riskid, siis võib iga piiri taga ehitada," lisas ta. Seni pole seda olulisel määral tehtud, sest teedeehituses on see keerukamgi kui üld-või trassiehituses.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688