7. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital ostis kolmandiku Kohila paberivabrikust

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis 34-protsenti endisest Kohila paberivabrikust.

Rapla maakonna üks suurimaid tööandjaid, Kohila paberivabrik hõlmab 13-hektarilisel territooriumil tegutsevat tehasekompleksi koos sisseseadega. Müügitehingut nõustas Fusion Varahalduse AS.

Osaluse tehase omanikfirmas, KP Factory’s müünud Kuno Pindmaa sõnul oli investori kaasamise eesmärk vabriku arendamine. “Tahame Kohilas endise tootmismahu taastada ning tõsta kohalikku tööhõivet,” ütles Pindmaa.

Brave Capital OÜ juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul soetas ettevõte osaluse pikaajalise investeeringuna ning esimesed arendusplaanid on juba tehtud,” ütles Kuusk.

Veljo Kuuse kinnitusel on Brave Capital viimase poole aastaga paigutanud üle kümne miljoni euro peamiselt kinnisvarasse, kuid peale Kohila paberivabriku on plaanis lähiajal investeerida ka teistesse tootmisettevõtetesse ning potentsiaaliga äriprojektidesse.

Brave Capital on eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finatseerimisega.

Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785