22. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viktor Mõisja sai Merko Ehituse juhatuse liikmeks

ASi Merko Ehitus nõukogu valis ettevõtte juhatuse täiendavaks, kuuendaks liikmeks senine betoonitööde osakonna juhataja Viktor Mõisja.

Mõisja asus uuel ametikohal tööle alates 21. detsembrist ning tema vastutusvaldkonnaks saab olema kvaliteedijuhtimine ja järelevalve teostamine.

Lisaks esindab Mõisja Merko Ehitust 10. jaanuaril 2011 Harju Maakohtus algaval protsessil, milles teiste kõrval süüdistatakse Merko Ehitus ja ettevõtte tütarfirmasid pistise (40 000 krooni eest turismifirma kinkekaarte) andmises.

Kriminaalmenetluses peab juriidilist isikut kohtuistungitel esindama juhatuse liige.

Viktor Mõisja on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli 1976. aastal ehitusinsenerina. ASis Merko Ehitus on Mõisja töötanud alates ettevõtte asutamisest ning suurema osa ajast betoonitööde osakonna juhatajana.

Viktor Mõisjale kuulub 13 151 Merko Ehituse aktsiat ning 23 108 Merko Ehituse emaettevõtte AS Riverito aktsiat, kus ta täidab ka nõukogu liikme kohuseid. Mõisja on eraisikutest Merko Ehituse suuruselt kolmas aktsionär.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785