17. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmis esimene hoone Tallinna südalinna uues elamu- ja ärikvartalis

Täna avatakse pidulikult detsembris Tallinna südalinnas valminud Juhkentali Residents, mis on esimene elamuarendusprojekt Tallinna südamesse kerkivast uuest kokku ligi 200 000 m² elamu- ja ärikvartalist.

Juhkentali Residentsi arendajaks on Bariot Group, ehitajaks AS Remet. Juhkentali Residentsi on projekteerinud AB Ain Koit. Näidiskorteri sisekujunduse autoriks on sisearhitekt Tiiu Truus.

"Tegemist on arenduspiirkonnaga 5-10 aasta perspektiivis. Peatselt alustatakse veel uute hoonete ehitamisega," märkis hoone müügiga tegeleva LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing.

Juhkentali 15 asuvas hoones on 16 korterit, alumisel korrusel lisaks ka büroopinnad. Korterite ruutmeetrihinnaks kujuneb 32 000-35 000 krooni. Saksing rääkis, et kaks potentsiaalset ostjat juba olemas ning nendega loodetakse lepingud sõlmida veel sel aastal.

"Rakendame uudset müügikontseptsiooni, kus korterite müügiga alustatakse peale hoone valmimist, ent samas on uutel omanikel võimalus kujundada oma kodu vastavalt oma maitsele ning vajadustele," selgitas Saksing. Hoone esimesel korrusel on sisse seatud büroo, kus sisekujundaja korteri lõpliku valmimise eest hoolt kannab.

„Enam ei pea korteri ostja projekdokumentatsiooni järgi oletama, milline hakkab välja nägema tema südalinna residents, vaid kõik hoonega seonduv on reaalselt valmis. Võimalikult parema ettekujutse saamiseks valmib lähiajal ka majas näidiskorter, mille sisekujunduse oleme tellinud tippsisearhitektilt Tiiu Truus´ilt. Kõik teised korterid valmivad ostja ootustele vastavalt ehk loomulikult rätsepatööna," sõnas LVM Kinnisvara Tallinna büroo juhataja Indrek Peedo.

Kuna Juhkentali Residents asub Tallinna südames, siis on suurt tähelepanu pööratud nii ehitukvaliteedile, energiasäästule, kui ka heli- ja müranormidele. Tulevasel ostjal on võimalik tutvuda nii vastavate dokumentide, ekspertiiside, mõõtmistulemuste, kui ka auditi tulemustega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785