Autor: Anne Oja • 1. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restor: tahame hoida madalat profiili

Kakskümmend aastat turul tegutsenud ehitusfirma Restor ASi juht Arsi Kook märkis, et ehkki turg on pisut vilkamaks muutunud, hoiab ettevõte madalat profiili.

"Ehitusmahtude kasvu teadet on väga raske kommenteerida, aga pigem võib olla tegu sesoonsete töödega ehk nende töödega, mis tuleb enne talve ära teha," arvas Kook.

"Eks elu on pisut vilkam, kui aasta tagasi, küsitakse hindu, kuid midagi suuremat ei julge lubada. Tahame hoida madalat profiili. Naljaga pooleks on põhieesmärk vähem tööd teha ja plussi jääda," muheles ta.

Kooki sõnul on paljud ehitusfirmad vale hinnaga töid sisse võtnud ja nüüd hädas. Restori käive ja kasum tulevad 2010. aastal mullusega samasse suurusjärku.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785