Autor: Anne Oja • 29. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara müüs mullusest kaks korda enam kortereid

Kui mullu müüs Arco Vara üheksa kuuga vaid 41 korterit ja krunti, siis sel aastal müüdi sama ajaga 80 korterit ja krunti.

2010. aasta üheksa kuuga müüdi Arco Vara projektides 80 korterit või krunti,   

millest 60 Eestis ja 20 Lätis, teatas kinnisvaraettevõte börsile.

Samas moodustasid üheksa kuu äritulud 229,2 mln krooni, mis on

37% vähem kui eelmisel aastal. Ärikahjum oli -10,5 mln krooni, mis on 92% vähem kui eelmise aasta samal perioodil. Puhaskahjum oli -19,8 mln krooni ehk 95% väiksem kui mullu.

Arco Vara märkis, et nende ajaloo suurim algusest lõpuni iseseisvalt arendatud projekt Boulevard Residence Madrid Sofias sai kasutusloa juuni lõpus. Enamus eellepingutega kaetud üüripindasid on klientidele üle antud ja rentnikud on oma tegevuse hoones käivitanud. Bilansipäevajärgselt on ka esimesed korterite asjaõiguslepingud sõlmitud ja korterid klientidele üle antud. Arendusdivisjon jätkab pooleliolevate korterite lõpetamist Bišumuiža-1 projektis Riias ja ehitust Manastirski projektis Sofias.

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785