Autor: Fredy-Edwin Esse • 29. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Varal kõigest 2 miljonit kahjumit

Aasta tagasi 271 miljonit krooni puhaskahjumit teeninud Arco Vara on aastaga marginaalse sedavõrd palju parandanud, et tänavu teeniti kõigest 2 miljonit krooni kahjumit.

Arco Vara jäi napilt kahjumisse, sest valuutakursi muutuste tõttu kanti kahjuminumbrile lisaks 4 miljonit krooni, millega koos tuli puhaskahjumiks 2,1 miljonit krooni. Aasta tagasi saadi 271,6 miljoni kroonine kvartaalne kahjum.

Kontserni äritulu kukkus aastaga võrreldes 97,9 miljonilt kroonilt 90,1 miljoni kroonini.

Kolmanda kvartali finantstulusid- ja kulusid mõjutas enim AS-i Ühendatud Kapital

vastu USA dollarites kajastatud nõude valuutakursi kahjum summas 4,0 miljonit krooni. Hoolimata müügitulude ja muude äritulude vähenemisest kõikidedivisjonide lõikes on kõik divisjonid kolmandas kvartalis ärikasumis, teatas firma börsiteates.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785