25. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ervin Ehitus sai Kiltsi mõisa valmis

Kaks aastat väldanud renoveerimistööde käigus sai Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas asuva Kiltsi mõisa peahoone uue väljanägemise, restaureeriti tiibhoonete katused ja fassaad. Töid teostas peatöövõtja AS Ervin Ehitus.

Mõisa renoveerimine läks maksma 21,3 miljonit krooni, millest 18,1 miljonit krooni saadi Norra ja EMP finantsmehhanism ja 3,2 miljonit krooni moodustas Väike-Maarja valla omaosalus.

Kiltsi mõisa renoveerimistööde lõpetamist tähistatakse 27. novembril piduliku koosviibimisega .

Mõisas tegutseb Kiltsi Põhikool, Väike-Maarja Lasteaia üks rühm, admiral A.J A. J. Krusen­sterni muuseumituba, suviti toimuvad loomelaagrid. Praegu käivad tööd mõisa kui turismiobjekti väljaarendamisega.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785