Domus: mahtude kasv sundis äripindade osakonna avama

Domus Kinnisvara avas tänu paranevale turukonjunktuurile äripindade osakonna. Tegevjuht Raul Reino sõnas, et kuigi ettevõtte on äripindade vahendamisega tegelenud juba aastaid, siis nõudsid kasvanud mahud ja klientide vajadused eraldi struktuuriüksuse moodustamist.

„Ärikinnisvara turg on täna sellises seisus, et on paras aeg hakata aktiivsemalt tegutsema ja positsioone kindlustama hetkeks, mil ärikinnisvara sektor taas hoo üles võtab“ ütles Reino.

Ta märkis, et esimesed märgid ärikinnisvara turu paranemisest on juba olemas ja investorid jälgivad turu arengut tähelepanelikult. Äripindade osakonna juhiks saab Einar Vellend, kellel on seljataga aastatepikkune kogemus äripindade maaklerina.

Einar Vellend sõnas, et Domuses valdkonna juhtimine on tema jaoks uus väljakutse, mida ta asub teostama suure huviga. "Ärikinnisvara sektor on juba täna täis võimalusi, kus oskusliku tegutsemise juures on võimalik luua uusi ja kasumlikke projekte," märkis ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed