Pindi: usaldus kukub, ostujõud kõrge

Tarbijate kindlustunne oktoobris langes, ent kinnisvara ostujõud püsis jätkuvalt kõrgel tasemel, selgub Pindi Kinnisvara turuülevaatest.

Oktoobris tarbijate kindlustunde indikaator mõnevõrra langes, laskudes tasemele miinus 6. Vahepealne kõrgem tase on selgitatav suviste hooajaliste töödega, samuti eurooptimismiga. Nüüdne ajutine eufooria on asendumas reaalsuse adekvaatsema tajumisega, et kiireid muutusi Eesti majanduskeskkonnas, sh töötuse määra osas) aset ei leia, seisav ülevaates.

Keskmist palka teeniv tallinlane saab olemasolevatel finantseerimistingimustel soetada endale Tallinna keskmist elamispinda maksimaalselt 80 ruutmeetrit, tartlaste ja pärnakate ostuvõimekus on vastavalt 76 ja 77 ruutmeetrit.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed