Autor: Alyona Stadnik • 11. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Factum Inkasso: Kaupo Kaljuvee põhjendust ei usu

Factum Inkasso OÜ läheb täna kella 13-ks istungile, kus arutatakse  KPK Teedeehituse pankrotiavaldust.

„Nad on olnud juba väga pikka aega maksujõuetud ja Kaupo Kaljuvee põhjendust ei taha ma väga uskuda seda,“ kommenteeris Factum Inkasso juhatuse liige Madis Millistvere.

Millistvere sõnul ei ole sellest ei ole enam erilist kasu, et KPK otsustas ise esitada pankrotiavalduse.

„Nad on tähtaegasi nii või teisiti ületanud,“ kommenteeris Millistvere.

Factum Inkasso pidi juba ajutise halduri tasu nii kui nii maksma.

„See, et nad ise esitasid mitte midagi oluliselt ega primaarselt ei muutu,“ lausus Millistvere.

KPK Teedeehituse endine tegevjuht Kaljuvee ütles, et kuuleb tema vastu suunatud süüdistustest alles ajakirjanikult. "See on minu jaoks täiesti arusaamatu ja tõesti suur üllatus. Tean 2008. aasta maksuotsust, mis oli teada ka tänasele juhtkonnale ja nõukogule, kuid see oli kindlasti mitu korda väiksem," ütles ta.

2009. aasta septembris-oktoobris KPK Teedeehituse juhi ameti maha pannud Kaljuvee kinnitas, et lahkus suuremate tülide ja skandaalideta.

Kaljuvee lisas, et KPK tippjuhtkond tegi enne tema lahkumist ettevõtte omanikele ka ülevõtupakkumise, kuid omanikud ei võtnud seda üldse arutusele. "Uskusin, et sellel firmal on perspektiivi," lahkas Kaljuvee toonase pakkumise tagamaid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785