6. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roosiväli: millal me taas Lätti läheme?

Praegu räägitakse palju, et institutsionaalne raha ei vaata veel meie poole. Väljastpoolt vaadatakse meid samamoodi nagu meie vaatame Lätit, ütles Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli.

„Mulle tundub see on umbes selline jutt nagu meie käime lätlaste juures. Kunas siia tullakse... samamoodi võiks endalt küsida, kunas meie Lätti läheme?,“ rääkis Roosiväli kinnisvarakonverentsil Kinnisvara 2010.

Tema sõnul vastates endale millal meie uuesti Lätti läheme, võiks anda vastuse küsimusele, kunas siia tullakse. 

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Jaanus Laugus rääkis, et nimetage palun mõni A-klassi büroohoone, mis müügis on. "Institutsionaalne investor tahab saada head hoonet aga ta ei taha maja, mida renoveerida või mis asub kuskil Nõmmel või Mustamäel. Tema ei tee neil kohtadel vahetki," rääkis juhatuse liige. Tema sõnul sihib investor vaid kõige uuemat, paremat maja kesklinnas.

Lauguse sõnul kardetakse väikeses Eestis oma vara turule pakkuda, kuna see võib tekitada ebameeldivaid kuulujutte omaniku kohta ning see võib häirida üürnikke.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785