Autor: Rivo Sarapik • 27. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jehe hakkas Uus Maast lahkuma juba mullu

Uus Maa eksomanik hakkas büroost tasapisi lahkuma juba poolteist aastat tagasi, müües osaluse ja taandudes juhatusest.

Oma osaluse müünud Ville Jehele kuulus osalus Uus Maas läbi tema firma Octoberfest OÜ.

Jehe müüs ka  2009. aastal osa firmast - 20%. Tollal oli tehingu hind 3,5 miljonit krooni ning selle tehinguga teenis Jehe 334 000 krooni kasumit, selgub Octoberfesti mullusest aasta-aruandest. Uus Maa endine suuromanik oli firmaga seotud 1996. aastast.

Urmas Laur ja Ville Jehe taandusid Uus Maa kinnisvarabüroo juhatusest eelmise aasta mais seoses elamis- ja äripindade valdkonna lahutamise ning muudatustega omandisuhetes.

Tookord jätkasid juhatuse liikmetena Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Liisi Sala ja Andrus Soonsein ning uuteks juhatuse liikmeteks valiti turundusjuht Tiina Shein ja Tallinna elamispindade osakonna juhataja Elari Tamm, kellel on nüüd ka 10%-line osalus. 

2009. aasta mais kommenteeris  toonane juhatuse esimees Jaanus Laugus: "Meie ettevõttele on omane kaasav ning demokraatlik mõtteviis, seetõttu laiendame ka juriidiliselt otsustusõigust inimestele, kes praktikas palju ettevõtte saatust määravad."

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785