Korterihind enampakkumisel kahekordistus

Pärnumaal müüdi enampakkumisel 91-ruutmeetrine korter alghinnast üle kahe korra kallimalt, kirjutab Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino ettevõtte blogis.

"Domuse maaklerid teevad tihedat koostööd kohtutäiturite ja pankadega. Meie Pärnu kontori maakleril Piret Rondol kujunes põnevaks ühe korteri enampakkumine, kus pinget jätkus tublisti," kirjutab Reino.

Enampakkumisel oli 91 m2 suurune siseviimistluseta korter ühes väikealeviku uues majas. Osalejaid oli tulnud nii Volga äärest, Soomest kui ka Eestist. Ühed kliendid olid tulnud kindla veendumusega omandada korter alghinnaga, kuna aga esimene pakkumine oli paarkümmend tuhat krooni alghinnast kõrgem, siis jäi neil üle ainult põnevat oksjoni kõrvalt jälgida.

"Kui välismaalased olid suhteliselt tasakaalukad oma pakkumistes, siis Eesti naised olid tublisti julgemad ja kahe kange naise ületrumpamise tulemusena tõusis korteri alghind üle kahe korra," märkis Reino. 95 000 krooni suurune alghind ületas lõpuks ägeda kauplemise tulemusena 200 000 krooni piiri.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed