19. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Geeni- ja biotehnoloogia keskus saab nurgakivi 

Tartus pannakse täna nurgakivi Eesti Biokeskuse Geeni- ja Biotehnoloogia Keskusele, mille väljaarendamist toetatakse EL vahenditest 121,6 miljoni krooniga.

Omavahel liidetud hooned Riia tänaval moodustavad tulevikus tervikliku kompleksi, kus hakkavad paiknema Eesti Biokeskus, TÜ Molekuraar- ja Rakubioloogia Instituut ning TÜ Eesti Geenivaramu, vahendasid ERR-i teleuudised.

Euroopa Liidu struktuurivahenditest toetatakse uue Geeni- ja Biotehnoloogia Keskuse väljaarendamist 121,6 miljoni krooniga. 

Biokeskuse juurdeehituse valmimine aitab tagada biotehnoloogia kui teadus- ja arendustegevuse ühe võtmevaldkonna jätkusuutlikkuse ja rahvusvahelise konkurentsivõime Eestis.  Uues keskuses hakkab toimuma oluline osa Eesti geeni- ja rakutehnoloogia alasest uurimistööst ning pealekasvava teaduskaadri ettevalmistamine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785