Brave Capital ostis 43 miljoniga Maardu kaubanduskeskuse

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis piirkonna suurima, Maardu Kaubanduskeskuse.

Brave Capital OÜ juhatuse liige ja partner Veljo Kuusk kommenteeris, et Maardu Kaubanduskeskus on üks väheseid toimivaid kaubanduskontseptsioone piirkonnas. “Meie huvi keskuse vastu on pikaajaline ning edaspidi plaanime vastavalt vajadusele hoonet inimestele veelgi mugavamaks muuta. Näiteks toome lisaks üürnikke, kes aitaksid tänast valikut parendada,” lisas Kuusk.

Kaubanduskeskus asub Maardus 6692 ruutmeetrisel kinnistul aadressil Nurga 3. 6400 ruutmeetrise brutopinnaga hoones töötab kokku üle 40 üüripinna, sealhulgas toitlustusasutus ning pikaajalise ankurrentnikuna Grossi Toidukaupade kauplus.

 Brave Capital omandas 43,2 miljoni kroonise alghinnaga avalikul enampakkumisel müüki pandud keskuse 13. oktoobril.

Brave Capital on käesoleval aastal asutatud eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finatseerimisega. Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed