26. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brave Capital otsib kõiketaluvat töötajat

Veljo Kuuse investeerimisfirma Brave Capital otsib assistenti, kes oleks valmis töötama igal ajal, igasuguste tingimustega ja taluma hüperaktiivseid egotsentrikuid.

Eelmises Eesti Ekspressis ilmunud töökuulutuses avaldatud nõuded on suured. Ideaalne kandidaat peaks lisaks valmidusele töötada erinevates tingimustes saama hakkama egotsentriliste ja hüperaktiivsete investeerimisjuhtidega, olema initsiatiiviks ja evima võimet analüütiliselt mõelda.

Kandidaadilt oodatakse suurepärast suhtlusoskust eesti, inglise ja vene keeles ning ka soome ja rootsi keele oskus ei teeks paha. Grammatika ja matemaatika peavad samuti heal tasemel olema, samuti laialdased arvutikasutamise oskused. Ja otse loomulikult peab assistent olema hoolitsetud välimuse ja tugeva stressitaluvusega.

Seda, mida ettevõte vastu pakub, pole kuulutuses just palju. Kindlasti ei kuulu pakutava hulka rutiin, rahu ja vaikus ning lihtsad kliendid-partnerid ja kena elu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785