13. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vallikraavi Kinnisvara plaanib Tartusse 8 kortermaja ehitust

Tartu linnavalitsus võttis vastu ja suunas avalikule väljapanekule AS Vallikraavi Kinnisvara detailplaneeringu, mis võimaldab ehitada Jaamamõisa linnaossa 8 kahekorruselist korterelamut.

Planeeritav, ligi 2,6 hektari suurune maa-ala, hõlmab Ladva tn 1 ja Ladva tn 2 krunte, mis praegu on hoonestamata. Tegemist on Tartu kesklinnas 3 km kaugusel asuva perspektiivika piirkonnaga, mis viimastel aastatel ka jõudsalt arenenud.

Detailplaneeringuga on maksimaalne korterite arv on määratud järgmiselt: 120 m² krundi pindala ühe korteri kohta. See teeb lubatud korterite arvuks Ladva tn 1 80 korterit ja Ladva tn 2 87 korterit. Kavandatud on mõlemale kinnistule 70 korterit.

Detailplaneeringuga avalik väljapanek toimub 1.-15. novembrini.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785