Autor: Anne Oja • 8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sadolin: Venemaal võib palju võita, aga ka kaotada 

Venemaa on eksportturuna atraktiivne, seal võib palju võita, aga ka kaotada, arvab ES Sadolin ASi peadirektor Piret Minn.

"Nimesid nimetamata arvan, et kui meie puhul oleks tegemist iseseisva ettevõttega, oleks mõtteviis sarnane (sooviksime vähendada Venemaa-sõltuvust - toim)," kommenteeris Minn Krimelte plaane laiendada eksporttegevust Ameerika ja Hiinas suunal.

"Venemaa on kindlasti atraktiivne turg, kus tasub kohal olla. Seal võib palju võita, aga ka kaotada," lisas ta. "Ei saa öelda, et meie mullune 24%-line käibelangus oleks tingitud ainult Venemaast, müüme ka Balti riikides ja mujal" märkis Minn.

Selleks aastaks Sadolin käibe kasvu ei prognoosi, tõenäoliselt jäädakse eelmise aasta tasemele. "Kasvu puudumine on kinni pigem meie toodetes kui ehitusturus tervikuna. Teiste ehitusmaterjalide kohta ei pruugi see kehtida," arvas Minn.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785