5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaa parimate firmade edetabeli tipus Hiiu Teed

Hiiumaa edukaimate ettevõtjate edetabelis troonib Nordecon Infrale tütarettevõte OÜ Hiiu Teed, kes aasta varem oli 8. positsioonil.

Möödunud aasta oli ettevõttele tervikuna edukas. Töid teostati Hiiu maakonnas riigiteedel hooldelepingu alusel ja teistel hangetel, mis võideti kas avalikus või suunatud riigihanke menetluses. Samuti teostati ehitushankeid omavalitsustele ja teistele ettevõtetele, selgub mullusest majandusaruandest.

Pindamistööde maht eelmisel aastal võrreldes 2008. aastaga kasvas, töid teostas firma mullu Hiiu, Saare, Lääne, Viljandi ja Järva maakonna riigiteedel.

Hiiumaa ehitusfirmad piirkonna TOP30 edetabelis

2009. aasta majandustulemuste põhjal

                                                            Käive,              kasum enne           koht

                                                            tuh kr               makse, tuh kr         2008.aastal  1. koht      Hiiu Teed OÜ                91 877            9 757                         8.14. koht      DAGOsan OÜ                  9 693              452                          11.19. koht      Berku Eritööd                11 040              698                           27.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785