24. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare reoveepuhasti valmimine venib lisatööde tõttu

Kuressaare reoveepuhasti rekonstrueerimis- ja laiendamistööde lõpetamistähtaeg nihkub lisatööde tõttu kavandatud 4. oktoobri pealt 4. novembrile.

AS-i Kuressaare Veevärk juhatuse liige Ain Saaremäel ütles Saarte Häälele, et tööde lõpetamine lükkub edasi lisatööde tõttu, kuna reovee eeltöötluse hoone tuleb esialgsest suurem. Tööde maksumus lisatööde tõttu siiski ei tõuse.

Kuressaare reoveepuhasti rekonstrueerimis- ja laiendamistööde tulemusel rekonstrueeritakse ja võetakse uuesti kasutusele vana reoveepuhasti ja rajatakse uus reovee jääkmuda töötlemise kompleks metaankäärituse reaktori baasil.

Reoveepuhasti uuenduskuuri rahastavad KIK ja AS Kuressaare Veevärk, tööde maksumus on 72 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785