14. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roomassaarde plaanitakse motokompleksi ehitamist

Roomassaare motokompleksi rajajad tegid Kuressaare linnale avalduse detailplaneeringu alustamiseks. 

“See on veel selline plaan,” jäi detailplaneeringu algataja Raul Sink napisõnaliseks, lisades, et esialgu nad veel uurivad, kas kõik plaanitav planeeritavasse asukohta ka ära mahub, ja kuna tegemist on üsna kalli rajatisega, siis oleneb väga palju sellest, kui palju nende projekt raha saab, kirjutab Saarte Hääl.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov kinnitas suvel Saarte Häälele, et planeerimisosakond on teinud ära suure töö ja koostanud detailplaneeringu võimaliku eskiislahendi, et ära mahuks nii supermotokrossi- kui ka kiirendusrada.

Kuressaare linnavalitsuses arhitekt Tuuli Oru poolt koostatud eskiisilt võib näha, et Roomassaarde planeeritakse motokrossirada, supermotorada, kiirendusrada ja ka libedusrada ning mitut hoonet.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785