13. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KPK Teedeehitus teeb Tallinn-Saku teelõigu  valmis jaanipäevaks

Augusti lõpus Tallinna ja Saku vahelisel 6,5 km pikkusel maanteelõigul alanud remonditööd kestavad koos talvise pausiga kokku peaaegu aasta. 

Augustis alanud teetöid teostab KPK Teedeehituse AS, kes peab renoveeritud teelõigu valmis saama järgmise aasta juuni lõpupäevil. Enne talve saabumist on plaanis maha panna esimene kiht asfalti, kirjutab Harju Elu.

Maanteeameti avalike suhete spetsialisti Allan Kasesalu sõnul rekonstrueeritakse teekate taastusremondi käigus vastavalt liikluskoormuse kasvule ja vajalikule kandevõimele. Lisaks ehitatakse ringi või korrastatakse sadevete süsteemid, kommunikatsioonid, ristmikud, autobussipeatused ja mahasõidud.

Et piirangutest tekkivaid ummikuid vältida, soovitab Kasesalu teeremondi ajal kasutada ümbersõite: Tallinna ringtee-Viljandi maantee ning Tallinna ringtee-Pärnu maantee.

Tallinn-Saku teelõigu ehitustööd lähevad maksma ligi 46 miljonit krooni. Töid rahastab täies mahus Euroopa Regionaalarengu Fond.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785