Räägusilla Kinnisvara pankrotis

Harju Maakohus kuulutas eelmisel reedel välja Räägusilla Kinnisvara pankroti.

AS Räägusilla Kinnisvara pankrotihalduriks määrati Toomas Saarma, võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks 24. august. Räägusilla Kinnisvara juhatuse liige Heldur Kalvit on eelnevalt kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust. 

2002. aastal tegevust alustanud Räägusilla Kinnisvara omanikeks on Heldur Kalvit (89,84%) ja Uuve Mast (10,16%). Tänase seisuga on ettevõttel maksu- ja tolliameti andmetel 7,8 miljoni kroonine maksuvõlg.

2008. aasta majandusaruandest selgub, et ettevõte teenis 164 385 krooni müügitulu ja lõpetas aasta ligi  3 miljoni kroonise kahjumiga. Aasta varem oli käive 4,25 miljonit krooni, kahjuminumbriks märgiti toona 1,6 miljonit krooni.

Harjumaal, Rae vallas asuva Räägusilla elamukvartali 48 kinnistut püüti eelmise aasta märtsis müüa enampakkumisel 145,4 miljoni kroonise alghinnaga, ent see ebaõnnestus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed