12. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Glaskeki pankrot kuulutati välja

Harju Maakohus otsustas eilsel istungil kuulutada välja AS Glaskeki pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati Eha Pehk, võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 26. augustil. Glaskeki juhatuse liige Meelis Põlda endised juhatuse liikmed Indrek Pajuri ja Gennadi Jõgi on kohustatud samal päeval võlgniku vannet andma, esitades eelnevalt pankrotihaldurile võlgade ja varade täpsustatud nimekirja.

Tänase seisuga on Glaskekil maksuvõlgu ligi 9,7 miljonit krooni, millele lisandub pea pool miljonit intresse.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785