Algas konkurss aasta ehitaja leidmiseks

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutas teistkordselt välja „Aasta Ehitaja 2010“ konkursi. Mullu sai aasta ehitajaks Tarmo Pohlak Merko Ehitusest.

Konkursi eesmärk on selgitada välja ehitusjuht, kelle tööd tunnustavad kõige kõrgemalt nii juhitud objekti tellija, arhitekt, projekteerija kui ka ehitusjärelvalve teostaja.

EEEL-i juhi Indrek Petersoni sõnul on „Aasta Ehitaja 2010“ konkursile oodatud osalema kõik ehitusega tegelevad ettevõtted: „Suurte kõrval julgustaks rohkem osalema ka väikeseid ja keskmise suurusega ehitusettevõtteid, kuna kõigil, kes nominentidena kvalifitseeruvad, on võrdne võimalus aasta ehitajaks saada. Näiteks mõnikord võib eramaja oma tehnilise keerukuse ja mitmekülgsuse poolest olla ehitusjuhile isegi suurem ja keerukam väljakutse, kui suur ning standartne büroohoone,“ sõnas Peterson.

Konkursile kvalifitseerub ehitusjuht, kellel on erialane kõrgharidus ja eelnev projektijuhtimise kogemus. Nominente saavad esitada kõik ehitusettevõtted ja ehitusobjektide tellijad. „Aasta Ehitaja 2010“ tiitlile saab esitada projektijuhte, kelle juhtimisel valmib objekt ajavahemikus 1.oktoober 2009 – 1. september 2010, sobivad nii all- kui ka peatöövõtuna juhitud projektid.

Nominente saab esitada kuni 15. oktoobrini 2010 kirjalikult EEEL-i aadressil Pärnu mnt 141, Tallinn 11314 või e-posti teel eeel@eeel.ee.

Konkursi þürii valib kõigi kandidaatide seast välja viis nominenti, kelle objekte külastatakse. „Aasta Ehitaja 2010“ konkursi tulemused kuulutatakse välja EEEL-i aastalõpukoosolekul 2010. aasta detsembris.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed