17 juuni 2010
Jaga lugu:

Valitsus annab Järva maakonna ehitistele raha

Täna otsustas valitsus täiendada kohaliku omavalitsuse investeeringutoetuste kava (KOIT kava) Järva maakonna projektidega

Valitsus kinnitas korralduse, mille kohaselt täiendatakse KOIT kava perioodi 2009-2012 Järva maakonna projektidega, mille osas võib taotleda meetme “Kohalike avalike teenuste arendamine” raames struktuuritoetust.

Kavasse lisati neli Järva maakonna projekti maksimaalse toetussummaga 24 269 403 Eesti krooni. Nendeks on: Mäo reisiterminali ehitamine; Järva-Jaani lasteaia „Jaanilill“ juurdeehitus; Retla kooli arengukeskkonna parandamine ja õpilaskodu ning Imavere sotsiaalmaja ehitamine Imavere asulasse.

Samuti lisatakse kolm reservprojekti maksimaalse toetussummaga 70 128 598 Eesti krooni. Reservprojekti on võimalik toetada juhul, kui sama maakonna KOIT kavasse kuuluvate projektide elluviimisel vabaneb struktuuritoetuse vahendeid. Järva maakonna reservprojektidena kinnitatakse: Koigi mõisa talli rekonstrueerimine ja ümberehitus Koigi lasteaia „Kalevipoeg“ ruumideks ning Koigi Põhikooli ruumideks; Tarbja Lasteaed-Algkooli hoone rekonstrueerimine ning viimasena Paide Ühisgümnaasiumi rekonstrueerimine.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee