8. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi avas ajaloolistele objektidele erilehe

Tänasest on Pindi Kinnisvara kodulehel võimalik tutvuda eraldi välja sorteeritud ajalooliste objektidega.

Objektid on liigitatud 4 kategooriasse: korterid, majad ja majaosad, mõisahooned, talud ja suvemajad. Lehekülg on kättesaadav aadressil  www.pindi.ee pakkumistemenüüle klõpsates.

„Iga kinnisvaraomanik soovib, et kui temale kuuluval varal on minevikust väärikas lugu pajatada, siis jagataks seda ka teistega. Just seetõttu oleme koondanud ajalooliselt silmapaistvad objektid eraldi leheküljele,“ sõnas Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.

„Lehekülje idee saime klientidelt, kes korduvalt küsisid, kuidas neile kuuluvat mõisahoonet või muud arhitektuurilist pärli vääriliselt esile tõstetakse, samuti on turule lisandunud ostuhuvilised, kes soovivad investeerida just ajalooliselt eristuvatesse kinnisvaraobjektidesse üle Eesti, nende välja sorteerimine aga on väga mahukas töö,“ lisas Sooman. 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785