5. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ehitajatel Soomes põrgu

Eesti ehitajad pole Soomes oodatud ning ametiühing hoiab nende tegemistel piinliku täpsusega silma peal. Iga päev käiakse objektidel kontrollimas, ütles Rakestar OÜ omanik Haakon Nõmme.

Nõmme sõnul on Soome ametiühingu surve ehitajatele meeletult tugev. „Mul on ikka iga päev nendega kontakte,“ iseloomustas mees. Selgeks on ta teinud endale ka kuidas Soome ehitusliiduga käituda. „Nad on teinud seda suhteliselt julmalt ja ebameeldivalt. Nad vihkavad mind, aga nendega ei saa inimese moodi rääkida, normaalset juttu nende suust ei tule,“ kirjeldas Nõmme emotsionaalselt kuidas eesti ehitajaid kiusatakse üle lahe päris kõvasti. „ Ja nemad omaarust kaitsevad töörahvast,“ oli ta nõutu.

Kuidas Soome ametiühing Eesti ehitajaid muljub ja mise eestlased selle peale teevad, selle kohta loe tänase Äripäeva paberväljaande ehitusrubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785