19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ecomatic: meie Hiina kliimaseadet ei osta ja ettemaksu ei tee

Konditsioneeri valides tasub eelistada kvaliteettooteid ja kontrollitud pakkujat, kuna esialgsest rahalisest võidust ei pruugi pikalt rõõmu olla.  

„Laseme tänavu kaks jahutusseadet juurde paigaldada. Hiina päritolu tooteid me ei soosi, valisime Fujitsu seadmed. Hiina tooted löövad hinnaga, aga kaua nad kestavad, on kahtlane. Meie eesmärk pole osta kõige odavamat toodet, vaid sellist, mis töötab ja ikka kauem kui üks aasta,“ rääkis ABC Kliimast lisaseadmed tellinud AS Ecomatic juhataja asetäitja Eerik Laid.

Seadmete pakkuja valik polnud keeruline, kuna ABC Kliimast on tellitud ka varem paigaldatud seadmed. „Mulle kliendina on tähtis, et räägin oma mure ära ja mulle pakutakse lahendus. Pakkuja valikul tuleb vaadata, kaua ta turul on eksisteerinud ja kontrollida, et tegemist poleks ühepäevaliblikaga. Ausalt öeldes on praegu vaja viis korda kontrollida, enne kui midagi ostad. Meie ettemaksu ei tee,“ sõnas Laid resoluutselt.

Loe konditsioneeride valikust ja hinnast pikemalt tänasest Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785