Ecomatic: meie Hiina kliimaseadet ei osta ja ettemaksu ei tee

Konditsioneeri valides tasub eelistada kvaliteettooteid ja kontrollitud pakkujat, kuna esialgsest rahalisest võidust ei pruugi pikalt rõõmu olla.  

„Laseme tänavu kaks jahutusseadet juurde paigaldada. Hiina päritolu tooteid me ei soosi, valisime Fujitsu seadmed. Hiina tooted löövad hinnaga, aga kaua nad kestavad, on kahtlane. Meie eesmärk pole osta kõige odavamat toodet, vaid sellist, mis töötab ja ikka kauem kui üks aasta,“ rääkis ABC Kliimast lisaseadmed tellinud AS Ecomatic juhataja asetäitja Eerik Laid.

Seadmete pakkuja valik polnud keeruline, kuna ABC Kliimast on tellitud ka varem paigaldatud seadmed. „Mulle kliendina on tähtis, et räägin oma mure ära ja mulle pakutakse lahendus. Pakkuja valikul tuleb vaadata, kaua ta turul on eksisteerinud ja kontrollida, et tegemist poleks ühepäevaliblikaga. Ausalt öeldes on praegu vaja viis korda kontrollida, enne kui midagi ostad. Meie ettemaksu ei tee,“ sõnas Laid resoluutselt.

Loe konditsioneeride valikust ja hinnast pikemalt tänasest Äripäevast.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed