11. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CPK Elekter pankrotis

Harju Maakohus kuulutas 7. mail välja osaühingu CPK Elekter (endise ärinimega OÜ Facio Elekter) pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati vandeadvokaadi vanemabi Indrek Naur. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub Harju Maakohtus 27. mail, mil võlgniku vande andmiseks on kohustatud kohtumajja ilmuma OÜ CPK Elekter seaduslik esindaja, juhatuse liige Peep Koplimäe.

Elektriinstallatsioonitöödega tegelenud Facio Elekter, mis kasvas välja Facio Ehituse AS elektritööde jaoskonnast, alustas majandustegevust 2008. aasta aprillist.

2008. aastal oli Facio Elektri käive 44 miljonit krooni, puhaskasumit teeniti 114 000 krooni. Keskmine töötajate arv 2008. aastal oli 45, töööjõukulud moodustasii 9,3 miljonit krooni.

2009. aasta eesmärgiks seadis Facio Elekter oma majandusaruandes säilitada saavutatud käibe maht ja parandada kasumlikust.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785