Autor: Kadri Jakobson • 29. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas Eesti ehitaja on Soome tööle oodatud?

Skanska loobus Eesti ehitajate kasutamisest Soomes. Kas Eesti ehitaja on Soomes oodatud?

Toomas Rapp, YIT Ehitus juhatuse liige

Mul on seda teemat väga raske kommenteerida. Ehitus on reeglina lokaalne äri ja reeglina ta nii ka igal pool toimib. Mis muidugi ei tähenda, et suured ettevõtted ei võiks teha mingeid spetsiifilisi objekte ka teistes riikides.

Priit Jaagant, Nordecon Ehitus juhatuse esimees

Nordecon Betoon on paar väikest tööd küll Soomes alltöövõtuna teinud, kuidüldiselt meie ettevõttel seal töötamise kogemus puudub. Eks võõral turul on ikka raske. Samas on Eesti ettevõtteid, kes on aastaid Soomes tegutsenud. Nad käituvad sealsete reeglite järgi, neid on seal omaks võetud ja neil läheb hästi.

Villu Maamägi, Viljandi Metall juhatuse liige, VMT Grupp omanik ja nõukogu liige

Meie kogemus Soome turul on juba 10 aastat ja pean ütlema, et pole kordagi kohanud vaenulikkust, ebasõbralikkust meie ehitajate ja firma vastu. Oleme alati olnud sinna teretulnud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785