19. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Celanderi 30 miljonilise hüpoteegiga kinnistu 3 miljoniga müügis

OÜ Celander Ehitus pani 3 miljoniga enampakkumisele kinnistu, mis on koormatud hüpoteekidega kogusummas 30 miljonit krooni.

Tallinnas Amandus Adamsoni tn 3 paikneval 896 m² suurusel kinnistul asub lammutamisele kuuluv hoone.

Kinnistu on koormatud AS Sampo Pank kasuks seatud hüpoteekidega kogusummas 30 miljonit krooni. Kinnistu müük toimub hüpoteegipidaja nõusolekul.

Kinnistu alghinnaks on 3 072 000 krooni, millele lisandub käibemaks 20%. Suuline enampakkumine toimub 7. mail OÜ Celander Ehitus asukohas Peetri külas. Enampakkumisel on ülepakkumise sammuks 50 000 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785