14. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehing: Muhu eksklusiivkinnistu hind langes kahe aastaga 50%

Muhus Vahtraste külas asuva 4,8 ha suurune mereäärse kinnistu, mida 2008. aastal püüti müüa 13,9 miljoni krooniga, ostis märtsis ära OÜ Linear Assets alghinnast poole odavamalt.

Eksklusiivse elamukompleksi täpne müüghind pole teada, ent portaalides reklaamitud hind oli veel märtsis 7 miljonit krooni, kirjutab Oma Saar.

Elamukompleksi müügiga tegelenud LVM Kinnisvara kutselise maakleri Heidi Pupparti sõnul toimusid ostja ja omaniku vahel ka hinnaläbirääkimised: „Lõplikku ostu-müügihinda ei saa ma kahjuks öelda, see ei kuulu maakleri poolt avalikustamisele.”

Huvilisi oli pea kaheaastase müügiaja jooksul maakleri sõnul päris palju, kohapeal käis 600 meetrise rannajoonega kinnistuga tutvumas üle 20 inimese, nii eestlasi kui ka välismaalasi. Kinnistul paikneb ühtekokku üheksa katusealust, mis kõik peale vana taastatud keldri on valminud viimase viie aasta jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785