13. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laugus: kevad toob turule emotsioonid

Uus Maa juhatuse esimees Jaanus Lauguse hinnangul mõjub kevad emotsionaalselt kinnisvaraturule ning annab sisse uue hoo.

Laugus selgitas, et teist kvartalit Eesti kinnisvaraturul mõjutavad kaks tegurit: emotsioonid ning riigi poliitika

"Käes on kevad, mis on ikka kinnisvaraturule uut hoogu andnud - looduse õidepuhkemine, uus elujõud, uus algus," tõi Laugus välja need tegurid, mis emotsionaalselt turgu mõjutavad. Sest emotsioonid on turul alati väga võimas jõud.

Laugus prognoosis, et hakatakse aktiivsemalt jälgima uusi võimalusi ja tegema otsuseid, mis nõuavad riskijulgust ning värsket mõtlemist.

Teine aspekt, mille Laugus välja tõi, on üldpoliitiline. "Kas Eestis võetakse euro kasutusele? See selgub lähikuudel," rõhutas Laugus ning lisas, et positiivne otsus muudab Eesti kinnisvara välisinvestoritele palju atraktiivsemaks.

"Aga ka Eesti oma inimesed, kes on otsustanud kinnisvara osta, soovivad teha selle sammu veel krooni kehtivuse ajal," märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785