26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äsjaavatud Rannarootsi keskus üürnikega kaetud

Täna avati Rannarootsi keskus, mille 8000 ruutmeetril jagub üüripinda 35-le kaubandus- ja teenindusettevõttele. Keskuse suurim üürnik on Rannarootsi Selver 2300 ruutmeetri suuruse kaubanduspinnaga.

Rannarootsi keskuse ehitas NCC Ehitus AS, ehitushinnaks kujunes 72 miljonit krooni. Keskusesse on projekteeritud mitmed uuenduslikud tehnoloogilised lahendused, mis muudavad selle keskkonnasäästlikuks.

NCC Ehituse juhatuse esimehe Toomas Aagi sõnul võeti möödunud sügisel Rannarootsi keskuse ehitus ette teadmisega, et selle kevadeks valmisehitamine nõuab ehitajatelt tavapärasest suuremat pingutust. „Ehitustööde pingelisest ajagraafikust ja kiirest töötempost hoolimata kvaliteedi osas mingeid järeleandmisi ei tehtud ja Läänemaa suurim kaubanduskeskus valmis NCC-le omaselt kokkulepitud tähtajaks,“ ütles Aak.

Ridala vallavanem Toomas Schmidt kinnitas, et sel suvel rajatakse riigi abiga piirkonda ka korralikud teed.

Enamus keskusest on avamise päevaks välja üüritud ning Selver ja suurem osa teisi kauplusi ning teenindusettevõtteid avasid oma uksed kohe esimesel lahtioleku päeval. Aprillikuu jooksul kolivad sisse ka ülejäänud üürnikud.

Rannarootsi keskus asub Haapsalu linna piiril Uuemõisas, Tallinna mnt. ääres. Linna piirist on keskus 130 meetri kaugusel. Keskuse juurde viib maanteega paralleelselt kulgev uus kõnni- ja jalgrattatee. Autoga Rannarootsi keskusesse tulijatele rajatakse 400 kohaga parkla.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785