9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvas eelistatakse odavat kinnisvara

Narvas ostetakse endiselt kõige odavamaid asju, kusjuures peamiselt laenu võtmata, vahendab Pindi Kinnisvara turuülevaade.

Huvi on hakanud tekkima Kraavi 7 arendusprojekti korterite vastu, kuna see on ainuke uus projekt heas asukohas, mis veel müügis. Samuti viidi läbi detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu Kreenholmi manufaktuuri piirkonna osas, see saab olema Eesti üks suurimaid elamurajoone. Tootmistsehhid muudetakse elamukvartaliteks, nagu seda on Rottermanni ja Tselluloosi kvartal Tallinnas. Mahud on kolossaalsed, kümneid kordi suuremaid kui Tallinnas- arendusaeg umbes 20-30 aastat.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785