2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele võidakse ehitada kaks uut hoonet

Tallinna Linnavalitsus võttis vastu Virbi tn 10 kinnistu detailplaneeringu, mille järgi saab ehitada kaks elu- ja ärihoonet.

Kinnistu sihtotstarbe muudeti ärimaast elamu- ja ärimaaks ning transpordimaaks. Moodustatavale 90% elamumaa ja 10% ärimaa  sihtotstarbega krundile määrati ehitusõigus kahe 10-16- korruselise äriruumidega korterelamu rajamiseks.

 Laagna tee äärde planeeritud transpordimaa krundile on kavandatud jalakäijate ühendustee (trepid ja lift) bussipeatuse ja Saarepiiga puiestee vahel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785