18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko: riigil on kasulik ehitada

Merko Ehituse juhatuse esimehe Tiit Roben ütles, et täna on ehitushinnad sellisel tasemel, kus riigil on kasulik ehitada.

„Konkurentsi tulek  tee-ehituse turule on hindu veelgi alla toonud ja selle üle on igal maksumaksjal hea meel. Kindlasti omab Merko ehitus  nii insenertehnilist kui materiaalset ressurssi suuremahuliste tee-ehituse projektide teostamiseks,“ märkis Roben.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785