10. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2009. aasta suurim turundaja kinnisvarasektoris oli 1Partner Kinnisvara

Eesti suuremate ajalehtede statistika alusel oli 2009. aastal kinnisvarafirmadest kõige suurem turundaja 1Partner Kinnisvara, millele kuulus ligi 15% kõigist ilmunud trükireklaamidest sektoris.

Trükiväljaannete statistika kohaselt investeeris 1Partner Kinnisvara 2009. aastal reklaampindadesse järgmisest kinnisvarafirmast 40% enam.

Eesti suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva 1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul jäid 2009. aastal sektori keskmised reklaamimahud eelnevatele aastatele märgatavalt alla, mis võimaldas aktiivsematel turuosalistel paremini silma paista. Suhtelisi müügitulemusi arvestades tasus võetud risk kindlasti ära – tänu tugevale reklaamile saime meile usaldatud objektid müüdud ning ei koorma nendega erinevaid andmebaase,” ütles Vahter.

“1Partneri eesmärk on pakkuda teistest kinnisvarasektori ettevõtetest klientidele oluliselt laiemat ja mitmekesemat turundustuge. Suure tõenäosusega panustas 1Partner mullu lisaks trükipindadele ka kõige enam välireklaami. Kehvemal aastal tuleb veelgi enam pingutada ning seda oskavad kliendid märgata - aasta jooksul tegeles 1Partner Kinnisvara 2300 objekti müügi või hindamisega, möödudes sellega Tallinnas ja Harjumaal konkurentidest,” ütles Vahter.

Ettevõtte tegevdirektori sõnul on firma 2010. aasta turunduseelarve orienteeruv maht paigas. “Suur osa sõltub muidugi objektidest ja klientidest, kuid meie prognooside kohaselt tõuseb 2010. aastal kinnisvarasektoris nii turundustegevuste osakaal kui ka müük üldiselt,” lisas Vahter.

Eesti suuremate trükiväljaannete statistikale põhinedes oli 2009. aasta kõige suurem turundaja kinnisvarasektoris 1Partner Kinnisvara, millele järgnesid Uus Maa ja Domus Kinnisvara.

1Partner Kinnisvara on Eesti üks juhtivatest kinnisvarafirmadest. Ettevõtte põhiteenused on kinnisvara vahendus, -hindamine, ehitamine ning investeeringute juhtimine. 1Partner Kinnisvara poolt juhitavate varade kogumaht ületas 2008. aasta lõpu seisuga 0,8 miljardit krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785