8. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: tükitöö hindu võib alla tampida

Konkriti juht Väino Peets ütles, et tööliste palk enam ei kuku, ehkki tükitöö hindu on võimalik alla tampida.

Tema hinnangul saavad  tänase seisuga mehed kätte 30 kuni 50 krooni tunnis, mis teeb kuni  9000 krooni kuus.

„Arvan et tööraha enam ei kuku.  Heale mehele alla 40 krooni tunnis ei maksaks, seda saab teha tükitöö hindadega,“ märkis ta ning lisas, et tükitöö hindadega on võimalik alla tampida , kui ei taha ausalt meestega töötada.

„Kõik sõltub olukorrast .Kui tööd on vähe  hoiad mehi vaheldumisi peal niipalju,  et teeninvad riiklikult kinnitatud miinimumpalga välja,“ märkis Peets.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785