5. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: üürihinnad on langenud 50%

Uus Maa Kinnisvarabüroo  konsultant Kristina Sõmerik ütles, et  üürihinnad on mõnes piirkonnas langenud  kuni 50%.

Kesklinnas on kõikumine olnud kõige väiksem.

„Praegu saab öelda, et hinnad on stabiilsed juba viimased 6-7 kuud. Osaliselt eelistatakse uuesti fikseeritud üürihinda, kuid see sõltub juba kokkulepetest ning tihti ka kommunaalkulude suurusest,“ märkis ta.

Üürileandjale soovitas ta kannatlikkust ja paindlikkust, samuti üürnikelt tagatisraha küsida ja taustauuringut teha. Korteri sisustamise poolelt soovitas ta mõelda hoolikalt läbi kuidas sisustada  ning hea tava kohaselt on kindlasti vajalik eelnev koristus ette võtta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785