Uus Maa: üürihinnad on langenud 50%

Uus Maa Kinnisvarabüroo  konsultant Kristina Sõmerik ütles, et  üürihinnad on mõnes piirkonnas langenud  kuni 50%.

Kesklinnas on kõikumine olnud kõige väiksem.

„Praegu saab öelda, et hinnad on stabiilsed juba viimased 6-7 kuud. Osaliselt eelistatakse uuesti fikseeritud üürihinda, kuid see sõltub juba kokkulepetest ning tihti ka kommunaalkulude suurusest,“ märkis ta.

Üürileandjale soovitas ta kannatlikkust ja paindlikkust, samuti üürnikelt tagatisraha küsida ja taustauuringut teha. Korteri sisustamise poolelt soovitas ta mõelda hoolikalt läbi kuidas sisustada  ning hea tava kohaselt on kindlasti vajalik eelnev koristus ette võtta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed