7. jaanuar 2010

Saaremaa Lihatööstus avas Tallinnas uue logistikalao

Saaremaa Lihatööstus avas Tallinnas Peterburi teel uue logistikalao, 1200 ruutumeetril üüripinnal laiuva lao valmimisse investeeris ettevõte enam kui 1,5 miljonit krooni.

Saaremaa Lihatööstuse juhatuse liikme Kristjan Leedo teatel tagab uus logistikaladu klientidele kiirema ja operatiivsema teeninduse ning paindlikumad tarnetingimused, „Kui siiani turustasime oma tooteid mandril läbi kahe edasimüüja, siis nüüd oleme sõlminud üle Eesti kõikide suuremate klientidega otselepingud. 80 protsenti müügitellimustest hakkab liikuma elektrooniliselt. Lisaks oleme välja arendanud telefonimüügi süsteemi, tänu millele saavad lahendatud ka kõik väiksemad klientide soovid ja mured,“ ütles Leedo.

Leedo sõnul hakkab läbi uue logistikalao liikuma aastas ligi 7200 tonni liha ja lihatooteid. Kokku annab uus ladu tööd viieteistkümnele inimesele.

Logistikakeskuse avamisega tipnenud 2009.-ndat aastat peab Leedo Saaremaa Lihatööstusele kokkuvõttes edukaks. „Vaatamata keerulistele aegadele oleme säilitanud oma tootmismahud. Perioodil oktoober - detsember müüsime koguseliselt  44 protsendi võrra rohkem kui eelmisel aastal, mis näitab, et meie toodete maitsed on eestlaste seas endiselt väga populaarsed,“ rääkis Leedo.

Saaremaa Lihatööstus on asutatud 1. aprillil 2007. aastal. Ettevõtte eelkäijaks võib pidada 1886. aastal ehitatud linnatapamaja, mis oli Eesti pinnal ehitatud teine tapamaja.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688