17. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara AS investeerib tuleval aastal 677 miljonit krooni

Tänal kogunenud Riigi Kinnisvara AS-i (RKAS) nõukogu kiitis heaks ettevõtte 2010. aasta investeeringute kava mahus 677 miljonit krooni.

Nõukogu esimehe Taavi Rõivase sõnul on positiivne, et RKAS saab investeeringuid teha käesoleva aastaga võrreldavas  mahus  „Suurematest projektidest jätkub töö Koidula raudteepiirijaama ja Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi uue hoone ning Jõhvi ja Narva Politsei ja Päästeameti ühishoonete rajamisel. Koolidest saavad korda Porkuni, Kammeri, Vaeküla ja Kallemäe Kool“ sõnas Rõivas.

Lisaks kuulati ära ülevaade riigi kinnisvarainventuuri tulemustest ning riigi kinnisvarastrateegia rakendamise küsimustest.

Nõukogule tutvustati ka Saar Poll OÜ poolt läbiviidud kliendirahulolu uuringu tulemusi. Küsitlus viidi läbi üürnikepoolsete kontaktisikute ja kliendiesindajate hulgas ajavahemikul 30.10-12.11.2009 Uuringusse kaasati nii riigiasutused, koolid kui ka eraettevõtted, samuti Keila, Tallinna ja Tartu linnavalitsuste esindajad. Vastanute osakaal oli 92% (91 inimest 99-st küsitletust).

Kliendirahulolu üldindeks on 2009. aastal 75,6 palli, mis paranes võrreldes 2008. aastaga 3,9 palli võrra. Peaaegu kõik näitajad on võrreldes eelmise aastaga tõusnud. Kõige enam kasvas hinnang küsimusele “Kui Te peksite valima enda ettevõttele/asutusele uuesti kinnisvara haldava partneri ja Teil oleks vaba valik, kas te valiksite uuesti RKAS-i?” - hinnang kasvas võrreldes eelmise aastaga 9,5 punkti võrra.

Kliendid ootavad RKASilt eelkõige suuremaid investeeringuid ning abi finantsküsimuste lahendamisel. Mitmetele klientidele tegi muret, et allhangete korral ei osutu alati kõige odavama pakkumise teinud firma kõige paremaks.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785